Mijn Vink app voor verbinding en ontwikkeling

 

Bij Vink Groep vinden wij aandacht, verbinding en ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. Communicatie staat daarbij centraal en daar investeren we graag in. Onze interne communicatie verliep voorheen via een intranet platform. Toch zijn wij ons ervan bewust dat we ook op dit gebied moeten blijven ontwikkelen en investeren. Daarom is recent de Mijn Vink app, in samenwerking met Welder, gelanceerd. Alle informatie op één plek en een platform voor verbinding en ontwikkeling voor alle Vink medewerkers. 

Interactieve community 

Mijn Vink app biedt een scala aan mogelijkheden en daarbij draait het voor een groot deel om het bouwen van een interactieve (Vink) community. Iedere medewerker krijgt een eigen account en kan berichten en foto’s over ontwikkelingen en activiteiten delen. Er is een agenda aanwezig waarin evenementen, trainingen en infodagen worden weergeven en waar de collega’s zich voor kunnen aanmelden. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk om digitaal met elkaar in contact te blijven. 

Moderne voortgangsgesprekken 

De app geeft ook de mogelijkheid om interactief in gesprek te gaan met medewerkers over werkgeluk, vitaliteit en meer. Volledig digitaal worden werkafspraken vastgelegd en kan er een persoonlijk ontwikkelplan in de app worden samengesteld. 

Binden, boeien en ontwikkelen 

Aandacht voor onze medewerkers staat centraal. Vitaliteit, werkgeluk, betrokkenheid, verbinding en ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Om te blijven innoveren op dit gebied hebben wij de stap naar dit interactieve platform gezet. Op 15 december 2022 hebben wij tijdens onze Kerstfair de app feestelijk gelanceerd. Alle medewerkers kunnen de app nu in gebruik nemen.

Vink Groep pand Katwijk - Fields Group