Over ons

Meerdere oplossingen voor uw lucht. Schone lucht om in te werken. Of om te produceren in een optimaal binnenklimaat. De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen uw bedrijf. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld.

Vink Groep is de bindende factor tussen haar bedrijven en haar klanten. Wij luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing. Zo ontstaat voor alle partijen de ideale match. Vink Groep is een veel gevraagde partner voor installateurs, industriële afnemers en eindgebruikers. Onze producten worden toegepast in branches, zoals: utiliteit, zorg, retail en horeca.

Over grenzen heen

In totaal zijn er ruim 145 eigen medewerkers en wordt er dagelijks gewerkt met meer dan 200 externe medewerkers. Binnen Nederland, maar ook over de grenzen heen, opereren de diverse bedrijven. Met name ondersteuning met technische kennis in ontwikkelingslanden is een van speerpunten van de groep. Tot Vink Groep behoren de volgende bedrijven:

Locatie Katwijk

Vink Groep - Voorzijde - Hooge

Vink Groep - Locatie achter

Entree - Vink Groep locatie Katwijk

Wij faciliteren

Het oudste bedrijf binnen de Vink Groep dateert uit 1965. De Vink Groep is in 2003 opgericht. Het verzorgen van een onafhankelijk advies aan de bedrijven binnen de groep en aan haar klanten staat vooraan in de missie van Vink Groep. Maar Vink Groep doet meer. Op een aantal belangrijke organisatie-onderdelen faciliteert Vink Groep ook haar bedrijven op het gebied van: